Oferta noastra

Specialistii nostri te pot ajuta sa achizitionezi asigurarea potrivita, la costuri foarte competitive

Partenerii nostri

Colaboram cu asiguratori de prim rang pentru a-ti putea pune la dispozitie asigurarea de care ai nevoie

Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru tine, atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
Pentru produse de asigurare cu grad mare de specializare sau prime mai bune, putem accesa pietele internationale prin brokeri si sindicate Lloyd’s sau direct, prin asiguratori si reasiguratori de prima clasa.

Despre noi

Valorile si principiile etice dupa care ne ghidam ne definesc ca organizatie si sustin reputatia noastra.

Serviciile noastre se bazeaza pe o expertiza tehnica robusta si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor specifice ale clientilor nostri.

De-a lungul anilor, am dezvoltat parteneriate robuste cu asiguratori de prim rang si am acumulat o expertiza solida in domeniul solutiilor de asigurare si reasigurare, acoperind solicitari dintr-o multitudine de arii de business si clustere de clienti.

Vrem sa devenim brokerul preferat de afacerile mici si mijlocii. Deopotriva, vrem sa fim una dintre primele optiuni pentru solutiile de asigurare cu grad mare de specializare si pentru tipurile de acoperiri dificil de plasat.

Cunoaste echipa

Lorem ipsum dolor sit amet

Vreau sa fiu contactat


    PFPJ