Managementul riscurilor dvs. operationale presupune, printre alte lucruri, o asigurare BBB perfect adaptata operatiunilor dvs.

Orice institutie financiara este expusa riscului unor acte criminale, atat din interiorul organizatiei, cat si din afara acesteia. Pierderile pot sa aiba un impact sever asupra pozitiei financiare a bancii, iar capitalul este limitat si costisitor. Ca urmare a dezvoltarii cadrului de reglementare, bancile cunosc mai bine decat oricine riscurile la care sunt expuse.

Cand vine vorba despre asigurarea de tip blanket bond, exista un numar mare de variabile care trebuie luate in considerare. Avand in vedere complexitatea unei polite de acest tip, pentru eliminarea oricarei confuzii cu privire la scop si beneficii, este importanta cunoasterea riscurilor acoperite si a excluderilor.

Parteneriatul cu noi va va aduce linistea faptului ca afacerea dvs. este protejata de asigurarea potrivita. Investim timp pentru a intelege nevoile dvs. si negociem cu asiguratori de prim rang, specializati in acest tip de asigurari. Impreuna, dezvoltam solutii de asigurare personalizate, aliniate cerintelor unice ale afacerii dumneavoastra.

Indiferent daca aveti nevoie de o asigurare cu grad de specializare mare, de tip BBB, sau de alte tipuri de asigurari necesare operatiunilor dvs. bancare, folositi serviciile noastre pentru a fi sigur ca obtineti acoperiririle de calitate de care aveti nevoie, la costuri competitive.

Va vom sfatui cu privire la asigurarea cea mai buna pentru dvs., personalizata in functie de caracteristicile dvs. operationale. Va vom acorda asistenta pentru completarea documentatiei extinse pe care o implica o asemenea asigurare, ghidandu-va printre limitele de acoperire, fransize, etc., si vom negocia cu partenerii nostri asiguratori in vederea obtinerii celor mai competitive conditii.

Asigurarea BBB include mai multe sectiuni denumite clauze de asigurare. Fiecare clauza ofera protectie pentru pierderile financiare cauzate de un risc bine definit.

Clauzele de asigurare (riscurile acoperite) sunt urmatoarele:

 • Acte frauduloase ale angajatilor – pierderi financiare ca urmare a actelor frauduloase ale angajatilor dvs.
 • Bani falsi – pierderi generate de acceptarea cu buna credinta a bancnotelor si monedelor false in locatiile dvs.
 • Riscuri la locatiile dvs. – pierderi sau daune ale bunurilor asiguratului rezultate din furt, disparitie misterioasa, distrugeri sau pierderi
 • Tranzit – pierderi sau pagube ale bunurilor dvs., aflate in custodia angajatilor, pe timpul tranzitului, incluzand transportul de catre servicii de curierat, sau servicii postale
 • Instrumente bancare false – pierderi in urma falsificarii sau alterarii frauduloase a cecurilor, ordinelor de retragere, certificatelor de depozit, acreditivelor si a ordinelor de plata
 • Titluri de valoare false – pierderi din falsificarea titlurilor de valoare, neacoperite mai sus si neasigurate prin alte polite de asigurare
 • Daune asupra cladirilor si continutului acestora – pierderi sau pagube produse mobilierului, instalatiilor si echipamentelor ca urmare a unor acte de intrare prin efractie, furt, talharie, etc.
 • Fraude electronice – pierderi produse prin acte frauduloase ale angajatilor, prin utilizarea calculatoarelor / a tehnicii de calcul.

Institutia dvs. financiara poate sa aiba o polita in care toate clauzele de asigurare sunt incluse, sau poate selecta numai anumite clauze, relevante pentru activitatea dvs.

Excluderile generale includ: acte / fapte de spalare de bani, razboi si terorism, mita / coruptie, precum si, amenzi, penalitati, litigii din perioada precedenta si litigii in curs.

 • Va putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Va punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs., ajutandu-va sa:
  • Minimizati expunerea dvs. la risc
  • Economisiti timp si bani
 • Administram politele dvs. de asigurare, informandu-va din timp cu privire la aspectele relevante.
 • Administram cererile dvs. de despagubire, oferindu-va in caz de daune asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Va asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru dvs. sunt protejate
 • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor tale specifice.
 • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru tine, atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
 • Pentru produse de asigurare cu grad mare de specializare sau prime mai bune, putem accesa pietele internationale, prin brokeri si sindicate Lloyd’s, sau direct – prin asiguratori si reasiguratori de prima clasa.
 • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ