Prin natura activitatii lor, constructorii sunt expusi unor riscuri multiple care pot sa afecteze sever un proiect

Proiectele de constructii implica activitati complexe, motiv pentru care, in cazul in care apar probleme inainte ca proiectul sa fie finalizat, lucrurile pot deveni dificil de administrat.

Imagineaza-ti ca te afli in situatia in care proiectul este aproape finalizat, iar constructia este afectata de pagube iremediabiale, fiind nevoit sa iei totul de la capat. Costul ar putea fi urias. Te poti proteja impotriva acestor riscuri achizitionand asigurarea pentru lucrari de constructii – toate riscurile (CAR).

Asigurarea ofera protectie impotriva riscurilor la care sunt expuse lucrarile de constructii in desfasurare. De exemplu, daca lucrarile in curs sunt afectate de foc, inundatii, furtuni, acte de vandalism sau furt, protectia oferita te va ajuta sa acoperi costurile de reparatii sau de refacere a lucrarilor.

Pentru a obtine acoperirea de calitate de care ai nevoie, foloseste un broker cu experienta. Foloseste serviciile noastre. Impreuna cu asiguratori de prim rang, putem structura o solutie de asigurare potrivita nevoilor tale, la costuri competitive.

Asigurarea pentru lucrari de constructii – CAR ofera una dintre cele mai complete metode pentru protejarea lucrarilor fizice de constructii, a constructiilor provizorii, materialelor, utilajelor si echipamentelor pe care le folosesti pe santier.

Asigurarea acopera lucrarile de constructii la care te-ai angajat prin contract, oferind protectie pentru lucrarile de constructii ca atare, indiferent de stadiul lor de finalizare. De asemenea, asigurarea ofera protectie pentru constructiile provizorii cum ar fi spatiile folosite pentru organizarea de santier sau pentru depozitare.

Asigurarea ofera protectie impotriva furturilor, pierderilor si daunelor care afecteaza utilajele si echipamentele tale, sau pe cele angajate (inchiriate) pentru a fi folosite pe santier. De asemenea, asigurarea acopera raspunderea civila legala pentru vatamari corporale sau pagube provocate unor terte persoane.

Desi lucrarile de constructii difera de la un proiect la altul, ele sunt expuse unor amenintari similare reprezentate de riscurile de furt, pierdere sau pagube care pot sa afecteze utilajele, echipamentele si materialele pe care le detii si folosesti. Acestea nu sunt numai costisitoare pentru a fi achizitionate sau inlocuite, ele sunt esentiale pentru desfasurarea activitatii tale. Fara ele, nu ai putea onora obligatiile contractuale privind finalizarea lucrarilor la termen, fapt care ar putea genera costuri financiare suplimentare.

Riscurilie sunt numeroase si variate, incluzand incendii, inundatii, furtuni, pagube produse cu rea intentie, vandalism si furt. Asigurare pentru lucrarile de constructii – CAR este menita sa te protejeze impotriva tuturor acestor riscuri, acoperind totodata si raspunderea ta civila fata de terti. Cantareste cu grija riscurile si gandeste-te daca incheierea unei asigurari pentru lucrarile de constructii – CAR ar putea fi benefica pentru afacerea ta

 • Iti putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:
  • Minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani
 • Administram politele tale de asigurare, informandu-te din timp cu privire la aspectele relevante.
 • Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Iti asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru tine, sunt protejate
 • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor tale specifice.
 • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru tine, atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
 • Pentru produse de asigurare cu grad mare de specializare sau prime mai bune, putem accesa pietele internationale prin brokeri si sindicate Lloyd’s sau direct, prin asiguratori si reasiguratori de prima clasa.
 • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ