Aceasta asigurare te protejeaza impotriva pierderilor financiare aparute in situatia in care marfurile aflate in grija ta sunt avariate sau pierdute

In calitate de transportator, esti raspunzator pentru pagubele produse asupra marfurilor clientilor tai atat pe perioada transportului, cat si in timpul operatiunilor de incarcare si descarcare.

Indiferent daca operezi o flota mare de autovehicule sau una mica, transporti marfuri cu risc scazut sau periculoase, in trafic international sau pe rute nationale – ai nevoie de o solutie de asigurare potrivita pentru a te proteja impotriva riscurilor care ar putea sa iti afecteze incarcatura.

Doar asigurarea de raspundere civila a transportatorului te poate proteja impotriva costurilor care ar putea sa apara ca urmare a pagubelor si pierderilor produse marfurilor clientilor tai. Pentru a obtine acoperirea de calitate de care ai nevoie, foloseste un broker cu expertiza tehnica si comerciala. Foloseste serviciile noastre. Impreuna cu asiguratori de prim rang, putem structura o solutie de asigurare potrivita nevoilor tale, la costuri competitive.

Asigurarea de raspundere civila a transportatorului se adreseaza companiilor de transport marfa.

Aceasta asigurare acopera raspunderea ta in calitate de transportator, pentru pagube dovedite, aparute pe durata transportului de marfuri, ca urmare a producerii urmatoarelor riscuri:

 • Accidente de circulatie, defectiuni tehnice, etc.
 • Acte de furt sau talharie (clauza optionala)
 • Intarzieri in livrarea marfurilor

Suplimentar, asigurarea acopera costurile cu actiunile in justitie in legatura cu cererile de despagubire ale clientilor tai.

De asemenea, asigurarea poate sa acopere costurile de descarcare si reincarcare intr-un alt vehicul, daca vehiculul initial a fost implicat intr-un accident de circulatie, cu scopul de a evita pagube suplimentare sau de a reduce pagubele care deja au afectat marfurile transportate. Acoperirea poate sa includa costurile de degajare a rezidurilor rezultate din distrugerea marfurilor, cu scopul curatarii carosabilului, precum si costurile necesare pentru determinarea cauzelor, volumului si valorii pagubelor.

Afacerea ta poate sa sufere pierderi financiare semnificative in situatia in care esti obligat la plata de despagubiri pentru pierderile provocate marfurilor transportate. Pentru a-ti proteja in mod corespunzator afacerea, asigurarea de raspundere civila a transportatorului este nu numai o alegere inteleapta, ci una obligatorie.

 • Iti putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:
  • Minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani
 • Administram politele tale de asigurare, informandu-te din timp cu privire la aspectele relevante
 • Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Iti asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru tine, sunt protejate
 • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor tale specifice.
 • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru tine, atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
 • Pentru produse de asigurare cu grad mare de specializare sau prime mai bune, putem accesa pietele internationale prin brokeri si sindicate Lloyd’s sau direct, prin asiguratori si reasiguratori de prima clasa.
 • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ