Va rugam ca, in calitatea dvs. de utilizator (vizitator) al site-ului nostru, sa cititi cu atentie regulile cuprinse in Termenii si Conditiile de pe site-ul www.holfinasig.ro. Continuarea utilizarii website-ului reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor Termeni si conditii.

Pentru toate informatiile existente pe acest site, dreptul de copyright este detinut de Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. ori de afiliatii sai.

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. sau a afiliatilor sai.

Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

Marcile si logo-urile care apar pe acest website sunt proprietatea Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. si a afiliatilor sai sau a celor care au acest drept asupra lor.

Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. are dreptul sa modifice unilateral prevederile din Termeni si conditii, in acord cu prevederile legale. Modificarile intra in vigoare din momentul punerii la dispozitie a textului Termenilor si conditiilor pe pagina de internet impreuna cu marcarea numerica a versiunii. Folosirea de catre dvs., in calitate de utilizator, a paginii de internet dupa realizarea acestor schimbari presupune ca ati luat cunostinta despre acestea, le intelegeti si v-ati exprimat acceptul cu privire la aplicarea acestora in ceea ce va priveste.

Informatiile din acest website sunt furnizate cu buna credinta iar Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. le considera a fi corecte. Totusi, datele, opiniile, prezentarile si rubricile continute pe website-ul proprietatea Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. sunt furnizate cu scop exclusiv informativ asupra activitatilor companiei, iar Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. nu garanteaza actualizarea constanta a acestora.

Utilizarea datelor si informatiilor ca suport pentru alegerea solutiilor de asigurare se face pe riscul complet al utilizatorului.

Informatiile prezentate pe acest website sunt produse de surse interne ale Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. va lua masurile necesare pentru ca informatiile prezentate pe website sa raspunda, pe cat posibil, cerintelor ce tin de fiabilitate, corectitudine, acuratete si actualitate.

Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. este scutita de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul acestor informatii datorita unor cauze ce nu ii pot fi imputate acesteia.

Niciuna dintre informatiile prezentate pe website nu constituie consiliere pentru investitie, recomandare sau solicitare din partea Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. pentru achizitionarea sau vanzarea de instrumente financiare.

Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. nu este responsabila pentru daunele ce provin din eventualele intreruperi, suspendari, intarzieri sau anomalii intalnite la distribuirea serviciului, dependente de furnizarea de energie electrica sau serviciul telefonic sau de functionarea defectuoasa a retelei de internet sau din orice alta cauza ce nu depinde de acesta.

Pagina de internet www.holfinasig.ro poate fi folosita doar de persoanele majore si care au capacitatea de a-si exercita drepturile si de a-si asuma obligatiile, savarsind personal acte juridice.

Cand vizitati site-ul Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A., serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie sau in cursul executarii unui contract.

Utilizatorul are urmatoarele responsabilitati:

  • Sa furnizeze date adevarate, exacte si complete, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
  • Sa mentina si innoiasca, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Mai multe informatii cu privire la protectia datelor cu caracter personal puteti consulta pe site-ul companiei in sectiunea Protectia datelor cu caracter personal

Holfin Insurance Reinsurance Broker  S.A. va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

Utilizatorii site-ului www.holfinasig.ro isi asuma obligativitatea de a nu face urmatoarele actiuni:

  • Sa publice materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • Sa publice materiale cu drept de autor, daca nu este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • Sa publice materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
  • Sa publice o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A.  si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate initia actiuni legale.

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului cat si ale Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. prevazute prin prezentul document vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu prevederile din Termenii si Conditiile enuntate mai sus.

Termeni si conditii – versiunea 1.0 – August 2020