Indiferent de rolul pe care il ai in lantul de distributie al produselor, ai putea fi subiectul unor acuzatii cu privire la produsele pe care le comercializezi

In situatiile in care produsele cauzeaza vatamari sau prejudicii, disputele legale dintre consumatori si companiile care le produc sau comerciaizeaza pot sa capete dimensiuni foarte mari; extinderea acestora pe tot lantul de distributie poate sa conduca la proceduri lungi, complexe si deosebit de costisitoare.

Pentru a obtine protectia de calitate pe care o doresti, foloseste un broker cu expertiza tehnica si comerciala. Foloseste serviciile noastre.

Asigurarea pentru raspunderea civila a producatorului te protejeaza impotriva cererilor de despagubire pentru vatamari corporale sau daune provocate bunurilor tertilor, ca urmare a consumului / utilizarii produselor fabricate sau vandute de compania ta

Asigurarea este utila companiilor care produc, distribuie sau vand produse catre consumatori. Daca produsele provoaca daune, imbolnaviri sau rani, este foarte probabil ca partile prejudiciate / vatamate sa ceara despagubiri prin intermediul unor actiuni legale.

Scopul principal al asigurarii pentru raspunderea civila a producatorului este acoperirea cheltuielilor legale si a daunelor provocate tertilor.

Daca fabrici, distribui sau comercializezi produse, asigurarea pentru raspunderea civila a producatorului este o alegere corecta si necesara.

In unele cazuri, cererile de despagubire ar putea sa fie justificate, in alte situatii, aceste cereri ar putea sa fie false sau nejustificate. In ambele situatii, acestea pot sa conduca la costuri semnificative pentru compania ta. Chiar si acuzatiile / cererile de despagubire nefondate trebuie sa fie luate in serios, putand afecta reputatia si valoarea brand-ului tau. Fara o asigurare robusta privind raspunderea civila a producatorului, ai putea fi afectat de costuri uriase, cu impact direct asupra business-ului tau.

Asigurarea va da increderea necesara pentru desfasurarea normala a activitatii de productie / comercializare, precum si libertatea de a inova, investind in produse noi.

 • Defecte de proiectare:  situatia in care  cineva acuza ca produsul este periculos si a fost asa inca din faza de proiectare.
 • Defecte de fabricatie: acestea reprezinta cauza cea mai des intalnita pentru cererile privind raspunderea civila cu privire la produsele fabricate / comercializate, bazate pe argumentul ca in cursul procesului de productie, produsele au devenit in mod nerezonabil periculoase.
 • Defecte de etichetare: produsul este acuzat ca fiind periculos, aspect despre care consumatorii trebuie sa fie in mod clar informati
 • Iti putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:
  • Minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani
 • Administram politele tale de asigurare, informandu-te din timp, cu privire la aspectele relevante
 • Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor dumneavoastra specifice.
 • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru dvs., atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
 • Pentru produse de asigurare cu grad mare de specializare sau prime mai bune, putem accesa pietele internationale prin brokeri si sindicate Lloyd’s sau direct, prin asiguratori si reasiguratori de prima clasa.
 • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ