In cursul operatiunilor lor zilnice, operatorii feroviari sunt expusi unui numar mare de riscuri. Fiecare operator are nevoi unice de asigurare, ce necesita solutii de acoperire speciale.

Transporturile feroviare reprezinta un domeniu dinamic si complex. Riscurile asociate detinerii sau operarii materialului feroviar rulant necesita solutii de asigurare cu grad mare de specializare.

Clientii nostri stiu ca o buna pregatire si planificare sunt esentiale pentru afacerea lor. Acest lucru se reflecta in modul in care administreaza riscurile, precum si in robustetea programelor de asigurari.

Desi incidentele feroviare majore sunt din fericire, putine si rare, ele prezinta riscuri de intrerupere a activitatii si reputationale semnificative pentru afacerea ta, avand asociat un impact financiar sever. Alte evenimente, cu o dimensiune mai redusa sau provocate de cauze naturale, pot – la randul lor, sa provoace pagube serioase materialului rulant feroviar pe care il detii sau operezi.

Parteneriatul cu noi iti va aduce linistea faptului ca afacerea ta este in maini sigure. Investim timp pentru a intelege nevoile tale si negociem cu asiguratori de prim rang, specializati in acest tip de asigurari. Impreuna, dezvoltam solutii de asigurare personalizate, aliniate cerintelor unice ale afacerii tale.

Asigurarea acopera daune produse asupra materialului feroviar rulant, cum ar fi: locomotive, vagoane de transport calatori, vagoane de marfa, inclusiv vagoane cisterna sau vagoane posta, precum si utilaje pentru interventii/reparatii cai ferate.

Asigurarea pentru mijloace de transport feroviar acopera:

 • Daune cauzate de accidente feroviare, coliziuni, deraieri, etc.
 • Daune cauzate de incendii sau explozii
 • Daune cauzate de fenomene sau dezastre naturale
 • Daune cauzate de acte ilegale ale unor terte persoane (furt, talharie)

Riscurilie sunt numeroase si variate, incluzand accidente de tren, incendii, inundatii, furtuni si furt. Asigurare poate sa fie structurata in asa fel incat sa iti protejeze afacerea impotriva tuturor acestor riscuri.

Cantareste cu grija riscurile, pierderile potentiale din intreruperea activitatii, costurile de reparatii sau inlocuire, si gandeste-te daca incheierea unei asigurari pentru materialul feroviar rulant pe care il operezi  ar fi benefica pentru afacerea ta.

 • Iti putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:
  • Minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani
 • Administram politele tale de asigurare, informandu-te din timp cu privire la aspectele relevante
 • Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Iti asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru tine, sunt protejate
 • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor tale specifice.
 • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru tine, atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
 • Pentru produse de asigurare cu grad mare de specializare sau prime mai bune, putem accesa pietele internationale, prin brokeri si sindicate Lloyd’s sau direct, prin asiguratori si reasiguratori de prima clasa.
 • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ