Indiferent cat de bine sunt protejate stocurile tale, nimeni nu iti va poate garanta ca acestea nu vor fi furate, nu vor suferi pagube sau nu vor fi distruse complet

Daca iti desfasori activitatea in sectorul comercial sau industrial, ori activezi in industria alimentara sau operezi facilitati agricole (silozuri) etc., alaturi de cladiri, stocurile reprezinta cele mai valoroase active ale afacerii tale.

Stocurile tale pot atinge oricand o valoare semnificativa. O asigurare pentru stocuri va acoperi aceasta valoare in cazul in care stocurile sunt afectate de furturi, pagube de alta natura, sau sunt complet distruse. Asigurarea iti va garanta faptul ca in caz de daune, perturbarea activitatii tale si a clientilor tai, va fi minima.

Desi nimeni nu poate sa prevada ca ar putea sa fie tinta unui furt, sau ca un dezastru natural va avea loc, noi iti recomandam sa fii intotdeauna pregatit pentru cea mai rea situatie posibila. Acest lucru este in mod special valabil daca operezi cu stocuri de valori foarte mari.

Pentru a obtine acoperirea de calitate de care ai nevoie, foloseste un broker cu expertiza tehnica si comerciala. Foloseste serviciile noastre. Impreuna cu asiguratori de prim rang putem structura o solutie de asigurare potrivita nevoilor tale, la costuri competitive.

Asigurarea acopera stocuri de marfuri, materii prime si auxiliare, produse semifabricate si finite, ambalaje, rebuturi si deseuri de fabricatie, etc.

Riscurile acoperite includ:

 • Daune provocate de foc: incendiu, trasnet, explozie, caderea aparatelor de zbor
 • Daune provocate de apa: inundatii si furtuni (extinderi: scurgerea accidentala a apei din instalatia de stingere a incendiilor, inundatii cauzate de apa din conducte)
 • Daune provocate de dezastre naturale – cutremure
 • Avarii ale fundatiilor cladirilor in care sunt depozitate stocurile, cauzate de alunecari sau prabusiri de teren
 • Daune ca urmare a unor acte de furt sau talharie.
 • Alte riscuri: greve, tulburari civile, etc.

Noi te putem ajuta cu o evaluare atenta a nevoilor tale de acoperire.

Este important sa verifici politele de asigurare existente pentru a stii cu exactitate ceea ce este deja acoperit, evitand in acest fel ca asigurarea pentru stocuri sa se suprapuna pe o acoperire deja existenta. De regula, asigurarea pentru stocuri este inclusa in polita ta de asigurare pentru cladiri si bunuri.

Asigurarea pentru stocuri este utila in situatiile in care stocurile tale sunt afectate de furt sau pagube de alta natura, inclusiv distrugerea lor completa. In caz de dauna, despagubirea te va ajuta sa iti refaci rapid stocurile si sa iti reiei activitatea normala.

Alocand la inceput, putin timp pentru a intelege afacerea ta, putem sa obtinem protectia de calitate potrivita nevoilor tale. Care este definitia noastra pentu o protectie de calitate? Acoperirea potrivita, la preturi competitive, fara surprize neplacute.

 • Iti putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:
  • Minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani
 • Administram politele tale de asigurare informandu-te din timp cu privire la aspectele relevante.
 • Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Iti asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru tine sunt protejate
 • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor dumneavoastra specifice.
 • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru dvs., atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
 • Pentru produse de asigurare cu grad mare de specializare sau prime mai bune, putem accesa pietele internationale prin brokeri si sindicate Lloyd’s sau direct, prin asiguratori si reasiguratori de prima clasa.
 • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ