Cu asigurarea auto facultativa , compania ta va fi protejata impotriva daunelor produse asupra autovehiculelor pe care le detii

Asigurarea auto de raspundere civila (RCA) este obligatorie pentru toate tipurile de vehicule. In cazul unui accident, aceasta asigurare acopera vatamarile corporale si orice daune materiale cauzate unor terte pesoane. Asigurarea RCA nu este suficienta pentru a-ti proteja autovehiculul impotriva daunelor cauzate de un accident produs din vina ta, sau impotriva daunelor cauzate de furt sau vreme severa.

Pentru astfel de daune, ai nevoie de o asigurare auto facultativa, care te acopera pentru diferite tipuri de daune si pierderi, suferite de autovehiculul tau.

Indiferent de autovehiculele care compun flota companiei tale, iti doresti ca acestea sa fie protejate. Cu noi, intotdeauna vei obtine mai mult decat astepti. In parteneriat cu asiguratori de prim rang, lucram pentru a structura solutia de acoperire potrivita, la costuri foarte competitive.

Alege-ne pentru incheierea asigurarii auto facultative auto si vei fi acoperit pentru pierderi si daune produse din aproape orice cauze. Acestea pot sa includa acte de furt, accidente, evenimente de vreme severa si daune cauzate intentionat de terti.

Asigurarea difera in functie de nivelul de acoperire pe care il alegi – cu cat mai extinse vor fi optiunile incluse, cu atat mai buna va fi acoperirea impotriva diferitelor cauze de dauna.

Cea mai buna asigurare auto facultativa te protejeaza, printre multe altele, impotriva daunelor cauzate de accidente, coliziuni, furt, vandalism, incendii, furtuni, inundatii, precum si impotriva daunelor produse pe timpul deplasarii in afara drumurilor publice, sau pe durata parcarii in spatii inchise.

Este adevarat, asigurarea auto facultativa nu este intodeauna ieftina. Totusi, alegerea unui nivel de acoperire redus, doar pentru a economisi bani, poate sa reprezinte o falsa economie. Pe termen lung, un nivel redus de acoperire, s-ar putea sa te coste mai mult.

Cu o asigurare auto facultativa vei putea sa acoperi daunele suferite de autovehiculele pe care le detii, din accidente produse din vina ta sau a soferilor companiei tale. De asemenea, poti fi despagubit si pentru situatii in care vina nu poate sa fie dovedita, sau pentru cazul in care vehiculul tau este furat, sau vandalizat.

Fara asigurarea auto facultativa, iti asumi riscul de a acoperi costurile de reparatii din bugetul companiei tale. Mai rau, pentru cazul unei daune totale, iti asumi riscul de a acoperi in intregime costul de inlocuire.

 • Iti putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:
  • Minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani
 • Administram politele tale de asigurare, informandu-te din timp cu privire la aspectele relevante
 • Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Iti asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru tine, sunt protejate
 • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor tale specifice.
 • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare ce integreaza cea mai buna valoare pentru tine
 • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ  Descarca fisa produsului

  Afla mai multe informatii despre acest produs.