Proiectele de constructii presupun o complexitate tehnica ridicata si au asociata o varietate mare de riscuri

Pe parcursul unui proiect de instalare / montaj a unui utilaj, a unei instalatii sau structuri metalice de orice fel, pot sa apara numeroase evenimente de risc care au ca rezultat pierderi sau pagube semnificative. In plus, obligatii suplimentare pot sa rezulte din raspunderea civila fata de terti, pentru pagube materiale si vatamari corporale provocate acestora.

Asigurarea toate riscurile pentru lucrari de montaj (EAR) ofera o acoperire larga pe parcursul lucrarilor de asamblare, instalare si testare/livrarare a unei instalatii noi sau structuri metalice, care implica un volum redus al lucrarilor de constructii civile.

Pentru a obtine acoperirea de calitate de care ai nevoie, foloseste un broker cu experienta. Foloseste serviciile noastre. Impreuna cu asiguratori de prim rang, putem structura o solutie de asigurare potrivita nevoilor tale, la costuri competitive.

Aceasta asigurarea acopera toate tipurile de riscuri care ar putea sa apara in cursul montajului unui utilaj, a unei instalatii sau structuri metalice, de orice fel. In plus, asigurarea ofera protectie pentru raspunderea civila fata de terti, pentru pagube materiale si vatamari corporale, aparute in timpul derularii unui proiect de instalatii / montaj.

In cursul lucrarilor de constructii pot sa apara intarzieri sau provocari neprevazute, cu impact sever asupra intregului proiect. Avand in vedere ca intotdeauna exista posibilitatea producerii unui eveniment nedorit, trebuie sa fii pregatiti pentru riscurile care pot sa apara intr-un asemenea proiect. Oprirea sau suspendarea temporara a lucrarilor la un proiect pot sa conduca la pierderi economice semnificative.

Asigurarea toate riscurile pentru lucrari de montaj (EAR) iti ofera protectia de care ai nevoie impotriva pierderilor financiare cauzate de pagube materiale sau raspunderi civile, aparute pe parcursul lucrarilor de instalatii/montaj.

 • Iti putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:
  • Minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani
 • Administram politele tale de asigurare, informandu-te din timp cu privire la aspectele relevante.
 • Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Iti asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru tine, sunt protejate
 • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor tale specifice.
 • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru tine, atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
 • Pentru produse de asigurare cu grad mare de specializare sau prime mai bune, putem accesa pietele internationale prin brokeri si sindicate Lloyd’s sau direct, prin asiguratori si reasiguratori de prima clasa.
 • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ