Protejeaza-ti afacerea impotriva daunelor accidentale produse asupra proprietatii inchiriate

Indiferent cat de bine esti organizat si cat de vigilent esti, accidentele nu pot fi evitate in totalitate.

In situatia in care unul dintre angajatii tai avariaza bunuri care tin de cladirea inchiriata, locatorul ar putea sa iti ceara despagubiri pentru acoperirea costului reparatiilor. In functie de contractul tau de inchiriere, aceasta ar putea sa fie o conditie obligatorie, motiv pentru care, merita sa iei in considerare optiunea de a-ti proteja afacerea impotriva acestor costuri prin achizitionarea unei asigurari pentru raspunderea civila a chiriasului.

Pentru a obtine acoperirea de calitate de care ai nevoie, foloseste un broker cu experienta. Foloseste serviciile noastre. Impreuna cu asiguratori de prim rang, putem structura o solutie de asigurare potrivita nevoilor tale, la costuri competitive.

Daca unul dintre angajatii tai provoaca in mod accidental daune proprietatii inchiriate, poti fi raspunzator pentru aceste daune. Asigurarea acopera despagubirile pe care compania ta trebuie sa le plateasca locatorului, precum si orice costuri legale asociate.

Mai mult, in situatia in care compania ta este gasita raspunzatoare de vatamarea corporala a locatorului sau a reprezentantilor acestuia pe durata prezentei acestora in locatia inchiriata, asigurarea va acoperi costurile medicale.

Asigurarea este menita sa dea confort proprietarului cu privire la capacitatea ta de a-l despagubi in situatia in care, unul dintre salariatii sau vizitatorii tai produc pagube proprietatii inchiriate. Asigurarea te poate ajuta sa iti administrezi mai bine fluxurile financiare prin inlocuirea garantiei pentru acoperirea costurilor de reparatii, sau daca acest lucru nu este posibil, iti va permite in situatia unui eveniment nedorit, sa economisesti din garantie suma acoperita de asigurare.

Cu asigurarea pentru raspunderea civila a chiriaslui, protejarea afacerii tale impotriva implicatiilor financiare ce decurg din daunele produse proprietatii inchiriate, poate sa fie simpla si deloc costisitoare.

 • Iti putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:
  • Minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani
 • Administram politele tale de asigurare, informandu-te din timp cu privire la aspectele relevante.
 • Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Iti asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru tine, sunt protejate
  • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor tale specifice.
  • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru tine, atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
  • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ