Protejati-va investitiile imobiliare cu o asigurare privind titlul de proprietate

In termeni simpli, un titlu de proprietate este dovada faptului ca proprietarul este in posesia legala a proprietatii respective. Un titlu de proprietate poate fi limitat de drepturi si revendicari ale altor persoane, care ar putea sa ingradeasca dreptul de folosinta si chiar sa provoace pierderi financiare.

Asigurarea titlului de proprietate te protejeaza impotriva pierderilor financiare si a eventualelor costuri in situatia in care titlul de proprietate este afectat de vicii.

Asigurarea titlului de proprietate difera de alte tipuri de asigurari prin faptul ca se concentreaza pe prevenirea riscurilor si mai putin pe asumarea acestora. Cu ocazia incheierii unei asigurari privind titlul de proprietate, specialisti cu expertiza in astfel de analize, examineaza istoria proprietatii tale si cauta sa elimine eventualele probleme, inainte de realizarea tranzactiei de cumparare.

Parteneriatul cu noi iti va aduce linistea ca afacerea ta este in maini sigure. Investim timp pentru a intelege nevoile tale si negociem cu asiguratori de prim rang, specializati in acest tip de asigurari. Impreuna, dezvoltam solutii de asigurare personalizate, aliniate cerintelor unice ale afacerii tale.

Asigurarea titlului de proprietate va protejeaza impotriva prejudiciilor cauzate de vicii ale titlului de proprietate.

Viciile unui titlu de proprietate includ revendicari ale altor persoane, erori in documente publice, gajuri sau ipoteci necunoscute, falsificarea de documente, violari ale dreptului de proprietate si drepturi de servitute necunoscute, neconformarea cu planurile urbanistice zonale, etc.

Polita de asigurare poate fi incheiata:

 • fie sub forma “acoperire completa” (Comprehensive Title Insurance)
 • fie sub forma “riscuri nominalizate” (Known Risks Title Insurance), care acopera numai riscurile identificate in procesul de due dilligence.

In ciuda expertizei si a actiunilor diligente pe care le implica examinarea unui titlu de proprietate, anumite riscuri ascunse ar putea sa apara dupa incheierea tranzactiei de cumparare, generand surprize neplacute si costisitoare.

Asigurarea titlului de proprietate este o modalitate simpla prin care iti poti proteja investitia intr-o proprietate imobiliara, care – probabil, este una din investitiile cele mai mari ale companiei tale. Asigurarea titlului de proprietate iti ofera linistea ca in spatele titlului tau de proprietate, ai o acoperire robusta pentru situatia in care, dupa achizitionarea proprietatii, apar vicii ascunse.

O alegere importanta, in cazul asigurarii dvs. pentru raspundere cibernetica, este limita de despagubire. Aceasta limita reprezinta suma maxima pe care compania de asigurari o va plati in cazul unei cereri de despagubire. Valoarea primei de asigurare depinde de marimea limitei de despagubire.

Cand achizitionati o asigurare privind raspunderea cibernetica trebuie sa tineti seama si de fransiza asociata produsului de asigurare. Aceasta reprezinta partea din despagubire a carei plata cade in responsabilitatea dvs., inainte ca acoperirea oferita de asigurator sa isi produca efectele. Fransiza este o forma de impartire a riscului, avand rolul unui stimulent financiar pentru ca dvs. sa luati masuri in vederea reducerii riscului de despagubire.

 • Va putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Va punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs., ajutandu-va sa:
  • Minimizati expunerea dumneavoastra la risc
  • Economisiti timp si bani
 • Administram politele dvs. de asigurare, informandu-va din timp cu privire la aspectele relevante.
 • Administram cererile dvs. de despagubire, oferindu-va in caz de daune asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Va asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru dumneavoastra sunt protejate
 • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor dumneavoastra specifice.
 • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru dvs., atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
 • Pentru produse de asigurare cu grad mare de specializare sau prime mai bune, putem accesa pietele internationale prin brokeri si sindicate Lloyd’s sau direct, prin asiguratori si reasiguratori de prima clasa.
 • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ