Despre Companie

Holfin Insurance Reinsurance Broker S.A. a fost infiintata in anul 2006, ca parte a grupului Piraeus Bank. Pana in octombrie 2020, compania a activat sub numele de Piraeus Insurance Reinsurance Broker Romania S.A., fiind un jucator dinamic pe piata brokerajului de asigurari.

Compania este autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara prin Decizia 114401 /2006 si este inregistrata in Registrul Brokerilor sub numarul RBK-368.

De-a lungul anilor, am dezvoltat parteneriate robuste cu asiguratori de prim rang si am acumulat o expertiza solida in domeniul solutiilor de asigurare si reasigurare, acoperind solicitari dintr-o multitudine de arii de business si clustere de clienti.

Compania noastra are expertiza profesionala si capacitatea legala necesare pentru a intermedia toate tipurile de asigurari, pornind de la produse standard, pana la solutii de acoperire complexe sau cu grad de specializare ridicat.

Suntem mandri de relatiile pe care le avem cu clientii nostri, fie ca ei sunt persoane fizice, afaceri mici, mari corporatii sau banci. Dedicam energie si timp pentru a ne ajuta clientii sa obtina solutii de asigurare de calitate, dincolo de acoperirile standard si peste asteptarile lor privind nivelul de protectie,  costurile si calitatea serviciilor.

Serviciile noastre se bazeaza pe o expertiza tehnica robusta si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor specifice ale clientilor nostri. Experienta noastra ne ofera o putere de negociere solida in fata asiguratorilor parteneri, fapt care ne permite sa obtinem asigurari ce integreaza cea mai buna valoare pentru clientii nostri.

Ce putem face pentru tine sau afacerea ta?

Consultanta de specialitate

Iti oferim consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire.

Produse de asigurare

Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:

  • Iti minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani

Administrare polite de asigurare

Administram politele tale de asigurare, informandu-te din timp, cu privire la aspectele relevante.

Administrare cereri de despagubire

Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor.

Filozofia Noastra de Afaceri

Flilozofia noastra de afaceri presupune sa fim o companie responsabila si sa operam sustenabil. Modelul nostru de business se bazeaza pe o abordare holistica a tuturor aspectelor relevante.

Pentru noi, sustenabilitatea presupune sa actionam tinand cont de perspectivele pe termen lung in toate privintele, fie ca este vorba de a oferi excelenta si accesibilitate clientilor nostri, de a construi un viitor mai bun pentru angajati, de a crea valoare pentru actionari sau de a contribui la dezvoltarea comunitatilor locale.

Obiectivul nostru primordial este de a asigura crearea de valoare pe termen lung pentru clientii, angajatii si actionarii nostri.

Pentru indeplinirea acestui obiectiv, este esential sa asiguram sustenabilitatea afacerii noastre. Acest lucru presupune sa fim profitabili si sa generam valoare. Deopotriva, presupune sa fim o companie responsabila si sa tinem cont de aspectele sociale, de mediu si de guvernanta care au pe termen lung un impact financiar real si cuantificabil asupra afacerii noastre.