O asigurare care iti va permite continuarea afacerii in cazul unui eveniment perturbator major

Afacerea ta cere rabdare si rezilienta, dar aceste lucruri sunt din plin testate in cazul nefericit al unui dezastru. Evenimente neasteptate te pot pune in situatia de a inchide temporar afacerea. Un incendiu sever poate sa iti afecteze material cladirea si echipamentele, implicand reparatii extinse. Intr-un scenariu ca acesta, in timp ce fluxurile de venituri ar putea sa se opreasca sau sa scada in mod semnificativ,  costurile vor incepe sa creasca rapid.

Asigurarea pentru intreruperea activitatii acopera pierderea de venituri / profit in perioada in care afacerea ta nu se poate desfasura in conditii normale, din cauza unor evenimente neastepate. Asigurarea iti va compensa orice pierdere de venituri pe timpul cat afacerea ta este intrerupta, avand scopul de a te ajuta sa atingi cat mai repede pozitia comerciala avuta inainte de aparitia evenimentului disruptor.

Pentru a obtine acoperirea de calitate de care ai nevoie pentru riscul de intrerupere a activitatii, foloseste un broker cu expertiza tehnica si comerciala. Foloseste serviciile noastre. Impreuna cu asiguratori de prim rang putem sa structuram o solutie de asigurare potrivita nevoilor tale, la costuri competitive.

Asigurarea se adreseaza in special companiilor cu activitate de productie, care utilizeaza echipamente scumpe, greu de gasit sau dificil de mutat din alta locatie, precum si afacerilor care implica stocuri mari. De asemenea, acest produs poate sa fie atragator pentru afacerile care se bazeaza pe o clientela cu grad mic de loializare, care in cazul in care furnizarea de produse sau servicii este intrerupta, poate sa se indrepte imediat catre competitori.

Asigurarea pentru intrerupere activitatii nu poate fi achizitionata separat. Ea este complementara unei asigurari pentru cladiri si bunuri sau poate fi parte a unui pachet de asigurari.

Asigurarea actioneaza pe baza principiului “material damage proviso”. Acesta presupune ca dupa activarea asigurarii pentru cladiri si bunuri ca urmare a daunelor provocate de riscurile asigurate, asigurarea pentru intreruperea activitatii va acoperi pierderile financiare cauzate in mod direct de aceste pagube, cum ar fi: pierderea veniturilor din vanzari, costuri suplimentare (angajati, echipamente, chirii, etc.) necesare pentru a asigura continuitatea afacerii.

 

Riscurile acoperite includ:

 • incendiu, trasnet, explozie, caderea aparatelor de zbor
 • inundatii si furtuni, alunecari sau prabusiri de teren
 • dezastre naturale (cutremure)
 • acte de furt sau talharie
 • alte riscuri: greve, tulburari civile, etc.

Consecintele unor asemenea evenimente de risc pot avea un impact major asupra afacerii tale si pot lua forma intreruperii unui echipament esential, imposibilitatii salariatiilor de a accesa facilitatile de lucru, blocajelor pe lantul tau de distributie sau aprovizionare, etc.

Asigurarea pentru intreruperea activitatii poate sa fie la fel de esentiala pentru supravietuirea afacerii tale ca si o asigurare pentru incendiu.

Cei mai multi oameni de afaceri oameni nu si-ar desfasura activitatea fara o asigurare impotriva incendiilor sau a dezastrelor naturale. Totusi, multi dintre acestia nu se gandeasc in ce fel afacerea lor va fi afectata in cazul indisponibilizarii temporare a facilitatilor de lucru.

 • Iti putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:
  • Minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani
 • Administram politele tale de asigurare informandu-te din timp cu privire la aspectele relevante.
 • Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Iti asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru tine, sunt protejate
 • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor dumneavoastra specifice.
 • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru dvs., atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
 • Pentru produse de asigurare cu grad mare de specializare sau prime mai bune, putem accesa pietele internationale prin brokeri si sindicate Lloyd’s sau direct, prin asiguratori si reasiguratori de prima clasa.
 • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ