Pentru un mai bun angajament in munca, ajuta-ti angajatii sa aiba grija de sanatatea lor

Daca te gandesti la lucruri care ar putea sa te ajute in atragerea si pastrarea unor profesionisti buni, sau la cresterea gradului de angajament al echipei tale, ar putea fi util sa iei in calcul si introducerea unui plan de beneficii de grup sau revizuirea planului existent.

Pentru imbunatatirea angajamentului salariatilor tai, un plan de beneficii de grup s-ar putea sa te ajute mai mult decat cresterea salariilor acestora, cel putin din trei motive:

 • Pana la o anumita limita, beneficiile reprezinta o modalitate de recompensare a salariatilor tai, avantajoasa din punct de vedere fiscal
 • Poti contribui la binele salariatilor tai si al familiilor acestora, ajutandu-i sa-si ingrijeasca sanatatea si starea fizica, dandu-le in acelasi timp, un sentiment puternic de securitate si apartenenta
 • Poti creste aprecierea si loialitatea salariatilor fata de companie aratandu-le suportul tau concret, dincolo de activitatile profesionale zilnice

Daca ai inceput sa te gandesti la un plan de beneficii de grup, echipa noastra te poate ajuta sa obtii solutiile de asigurare cele mai bune.

Asigurarea de Sanatate

Asigurarea este foarte utila companiei tale in situatia in care doresti ca angajatii tai si familiile acestora sa fie acoperiti pentru costuri neprevazute, legate de accesarea serviciilor medicale.

Asigurarea acopera costurile serviciilor medicale in spital (spitalizare, interventii chirurgicale, nastere) si in ambulatoriu (verificari anuale, consultatii la medicul generalist sau la medici specialisti, analize de laborator, diagnosticare, stomatologie, vaccinari, transport cu ambulanta).

Polita poate sa fie personalizata usor, prin includerea unor servicii de asistenta si specialitati medicale diverse sau a unor pachete speciale de servicii medicale.

Asigurarea de Accidente

Asigurarea poate fi folosita de catre compania ta pentru protejarea angajatilor impotriva riscului de accidente pe perioada timpului petrecut la serviciu, in deplasarile in interes de serviciu, in tara sau strainatate, in deplasarile la/de la locul de munca, etc.

Riscurile acoperite includ decesul si invaliditatea permanenta cauzate de accidente, precum si cheltuielile medicale (medicamentatie si tratament).

Asigurarea poate sa fie extinsa pentru a acoperi riscuri in afara programului de lucru, interventiile chirurgicale post-traumatice si familiile salariatilor.

Asigurarea de Viata

Cu aceasta asigurare, compania ta va putea sa ofere sprijin financiar salariatilor si familiilor acestora, in momente nefericite ale vietii (deces, accidente, invaliditate, incapacitate de munca).

Asigurarea acopera riscuri si costuri legate de deces, spitalizare, interventii chirurgicale, fracturi, arsuri, incapacitate temporara de munca, invaliditate partiala sau totala, boli grave, boli profesionale, etc. Asigurarea poate fi extinsa si asupra familiilor salariatilor.

Asigurarea de Calatorii

Asigurarea de grup pentru calatorii ofera protectie financiara angajatilor sau colaboratorilor, in cazul unor evenimente nedorite, aparute pe parcursul deplasarilor in interes de serviciu.

Riscurile acoperite includ asistenta medicala de urgenta, costurile de repatriere medicala sau funerara, tratamentul dentar de urgenta, decesul si invaliditatea permanenta, pierderea sau furtul documentelor, raspunderea civila individuala, cheltuieli suplimentare in cazul spitalizarilor de durata (vizite ale rudelor, apeluri telefonce de urgenta, etc.).

Asigurarea poate fi usor personalizata, oferind flexibilitatea alegerii acoperirii potrivite dintr-un numar foarte mare de optiuni.

 • Iti putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:
  • Minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani
 • Administram politele tale de asigurare, informandu-te din timp, cu privire la aspectele relevante
 • Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Iti asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru tine, sunt protejate
 • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor tale specifice.
 • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru tine, atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
 • Pentru produse de asigurare cu grad mare de specializare sau prime mai bune, putem accesa pietele internationale, prin brokeri si sindicate Lloyd’s, sau direct – prin asiguratori si reasiguratori de prima clasa.
 • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ  Descarca fisa produsului

  Afla mai multe informatii despre acest produs.