Protejeaza-te cu cea mai buna asigurare pentru raspundere civila profesionala.

Ca si in cazul altor furnizori de servicii profesionale, serviciile administratorilor si executoriilor judiciari vin cu asteptari clare in ceea ce priveste nivelul profesional si expertiza tehnica de specialitate. In situatia in care lucrurile nu merg bine, administratorii si executorii judiciari ar putea fi facuti raspunzatori pentru eventualele pierderi financiare.

Acuzatiile aduse ar putea sa iti afecteze in mod serios atat reputatia profesionala, cat si situatia materiala personala. Pentru a te proteja, ai nevoie de o asigurare de raspundere profesionala. Pentru a obtine protectia de calitate de care ai nevoie, foloseste un broker cu experienta. Foloseste serviciile noastre.

Aceasta asigurare te protejeaza, pe tine si/sau firma ta, impotriva consecintelor financiare care ar putea sa apara in situatia in care esti acuzat de un client pentru erori sau greseli aparute in exercitarea profesiei tale.

Asigurarea pentru raspundere profesionala acopera costurile de judecata, precum si orice suma platita ca despagubire pentru greselile aparute in cursul normal al activitatii tale profesionale.

Prin natura activitatii lor, administratorii si executorii judiciari sunt expusi riscului unor actiuni legale impotriva lor cu privire la raspunderea profesionala. Despagubirile la care ai putea fii obligat in cazul unei actiuni impotriva ta, ar putea sa fie foarte mari, iar costurile de judecata, chiar si in situatia unor actiuni nefondate, ar putea sa iti cauzeze prejudicii financiare severe.

Aceasta asigurare este menita sa iti ofere protectie financiara in situatia unor greseli facute in exercitarea profesiei tale. Chiar si in situatia in care nu faci asemenea greseli, asigurarea te protejeaza pentru cazurile in care partile interesate te-ar putea acuza in mod nejustificat.

Solicitarile de despagubiri pentru motive de raspundere profesionala sunt prin natura lor destul de rare, dar au un grad de severitate mare. O cerere de despagubire poate sa aiba consecinte financiare semnificative in cazul in care, in mod nefericit, esti subiectul unei acuzatii.

Cauzele obisnuite asociate cererilor de despagubire pentru raspundere profesionala includ situatiile de nedepunere sau depunerea cu intarziere a documentelor, rationamente profesionale gresite, ca urmare a necunoasterii legii, pierderea sau distrugerea documentelor originale, etc. In general, orice greseala profesionala care provoaca prejudicii unui tert, este o cauza posibila pentru o cerere de despagubire.

O alegere importanta in cazul asigurarii tale pentru  raspundere profesionala este limita de despagubire. Aceasta limita reprezinta suma maxima pe care compania de asigurari o va plati in cazul unei cereri de despagubire. Valoarea primei de asigurare depinde de marimea limitei de despagubire.

Cand achizitionezi o asigurare de raspundere profesionala, trebuie sa tii seama si de fransiza asociata produsului de asigurare. Aceasta reprezinta partea din despagubire a carei plata cade in responsabilitatea ta, inainte ca acoperirea oferita de asigurator sa isi produca efectele. Fransiza este o forma de impartire a riscului, avand rolul unui stimulent financiar pentru ca tu sa iei masuri in vederea reducerii riscului de despagubire pentru cauze de raspundere profesionala.

 • Iti putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:
  • Minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani
 • Administram politele tale de asigurare, informandu-te din timp cu privire la aspectele relevante.
 • Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Iti asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru tine, sunt protejate
  • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor tale specifice.
  • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru tine, atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
  • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ