Accidente pot sa apara oricand, dar afacerea ta nu trebuie sa fie afectata de acestea

In cazul in care cineva este accidentat la locul in care iti desfasori activitatea, sau daca bunurile unei persoane sunt in mod accidental distruse din cauza activitatii tale, compania ta poate suferi consecinte financiare severe.

Daca afacerea ta presupune interactiune cu publicul (ex. clienti, vizitatori), mai mult ca sigur, o sa decizi ca ai nevoie de o asigurare de raspundere civila fata de terti.

Aceasta asigurare acopera compania ta impotriva riscului de a fi obligata la plata unor despagubiri pentru vatamari sau daune provocate tertilor.

Foloseste un broker cu experienta pentru a achizitiona acoperirea de care ai nevoie. Foloseste serviciile noastre. Impreuna cu asiguratori de prim rang, putem structura o solutie de asigurare potrivita nevoilor tale, la costuri competitive.

Asigurarea te poate proteja impotriva unor evenimente neprevazute diverse, de la mici incidente la locul de munca, pana la accidente costisitoare care ti-ar putea afecta semnificativ afacerea. Politele difera de la un asigurator la altul, dar cele mai multe te pot proteja pentru:

 • Incidente care se produc in incinta locatiei tale
 • Incidente care se produc in afara locatiei tale, la evenimente si activitati organizate de compania ta

Asigurarea iti ofera protectie impotriva despagubirilor și a costurilor de judecata, pana la nivelul de acoperire pe care il alegi.

Asigurarea pentru raspundere civila iti protejeaza afacerea impotriva cererilor unor terte persoane cu privire la acoperirea daunelor suferite de acestea. Indiferent daca este vorba despre un incident minor, sau de un accident serios cu un impact financiar semnificativ, asigurarea de raspundere civila iti ofera linistea de care ai nevoie.

Fara o asigurare de raspundere civila robusta, te expui riscului unor costuri foarte mari, cu impact direct asupra afacerii tale.

 • Iti putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:
  • Minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani
 • Administram politele tale de asigurare, informandu-te din timp cu privire la aspectele relevante.
 • Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Iti asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru tine, sunt protejate
  • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor tale specifice.
  • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru tine, atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
  • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ