Indiferent de aria ta de expertiza, ai putea fi subiectul unor acuzatii cu privire la serviciile prestate

Ca furnizor de servicii, incerci sa raspunzi cat mai bine asteptarilor clientilor tai.

In ciuda eforturilor tale, sunt sanse ca ceva sa mearga prost. In cazul in care serviciile tale provoaca vatamari sau daune clientilor tai sau unor terte persoane, compania ta este expusa riscului de a fi acuzata. Mai mult, ai putea fi acuzat chiar si fara motive intemeiate.

Pentru a obtine protectia de calitate pe care o doresti, foloseste un broker cu expertiza tehnica si comerciala. Foloseste serviciile noastre.

Asigurarea pentru raspunderea civila a prestatorului de servicii te protejeaza impotriva cererilor de despagubire pentru vatamari corporale sau daune provocate bunurilor tertilor, cauzate de serviciile furnizate de compania ta.

Asigurarea este utila oricarui tip de contractor de servicii (furnizori de servicii IT, unitati reparatii auto, electricieni, instalatori, etc). Daca serviciile tale provoaca daune clientilor, este foarte probabil ca acestia sa ceara compensatii prin intermediul unor actiuni legale.

Scopul principal al asigurarii pentru raspunderea civila a prestatorului de servicii este sa acopere cheltuielile legale si daunele provocate tertilor.

Daca esti un furnizor de servicii, asigurarea pentru raspunderea civila a prestatorului este o alegere inteleapta si necesara.

In unele cazuri, cererile de despagubire ar putea sa fie justificate, in alte situatii, aceste cereri ar putea sa fie nejustificate. In ambele situatii, acestea pot sa conduca la costuri semnificative pentru compania ta. Chiar si cererile de despagubire nejustificate trebuie sa fie luate in serios, putand afecta reputatia si valoarea brand-ului tau. Fara o asigurare robusta privind raspunderea civila a prestatorului, ai putea fi afectat de costuri uriase, cu impact direct asupra afacerii tale.

 • Iti putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:
  • Minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani
 • Administram politele tale de asigurare, informandu-te din timp, cu privire la aspectele relevante.
 • Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Iti asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru tine sunt protejate
 • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor dumneavoastra specifice.
 • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru dvs., atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
 • Pentru produse de asigurare cu grad mare de specializare sau prime mai bune, putem accesa pietele internationale prin brokeri si sindicate Lloyd’s sau direct, prin asiguratori si reasiguratori de prima clasa.
 • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ