Ca angajator, esti raspunzator de sanatatea si siguranta angajatilor tai pe timpul programului de lucru.

Daca un angajat se raneste sau se imbolnaveste, s-ar putea sa fii facut raspunzator pentru acest lucru. S-ar putea sa fie o simpla accidentare cauzata de o alunecare pe o podea umeda sau contractarea unei boli din diverse cauze, despre care nu ai cunostinta.

Asigurarea pentru raspunderea civila a angajatorului nu poate inlatura riscul de producere a accidentelor, dar in cazul in care acestea se produc, asigurarea va acoperi despagubirile si cheltuielile de judecata aparute in urma actiunii salariatului.

Pentru a obtine acoperirea de calitate de care ai nevoie, foloseste un broker cu experienta. Foloseste serviciile noastre. Impreuna cu asiguratori de prim rang, putem  structura o solutie de asigurare potrivita nevoilor tale, la costuri competitive.

Asigurarea de raspundere civila a angajatorului te protejeaza impotriva pierderilor financiare  care ar putea sa apara in cazul in care unul dintre salariatii tai sufera un accident, contracteaza o boala sau inregistreaza o pierdere materiala in timpul prezentei sale la locul de munca.

Asigurarea acopera valoarea despagubirilor si a cheltuielilor legale, in situatia in care un angajat solicita compensatii pentru prejudicii de sanatate sau pagube materiale legate de evenimente produse la locul de munca.

Atunci cand angajatii, din cauze care tin de locul lor de munca, inregistreaza pagube materiale, se accidenteaza sau contracteaza boli, acestia au posibilitatea de a solicita despagubiri angajatorului, in cazul in care cred ca problemele au fost cauzate de neglijenta acestuia.

In cazul unei actiuni initiate de un angajat privind raspunderea ta civila, compensatiile si costurile legale ar putea sa iti afecteze semnificativ afacerea. Pentru a-ti proteja compania, achizitionarea unei asigurari pentru raspunderea civila a angajatorului este nu numai o alegere inteleapta, este o necesitate.

 • Iti putem oferi consultanta de specialitate gratuita si impartiala, cu privire la administrarea riscurilor si optiunile de acoperire
 • Iti punem la dispozitie produsele de asigurare care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, ajutandu-te sa:
  • Minimizezi expunerea la risc
  • Economisesti timp si bani
 • Administram politele tale de asigurare, informandu-te din timp cu privire la aspectele relevante.
 • Administram cererile tale de despagubire, oferindu-ti in caz de daune, asistenta si reprezentare in fata asiguratorilor
 • Iti asiguram linistea ca lucrurile care conteaza pentru tine, sunt protejate
  • Serviciile noastre se bazeaza pe o vasta expertiza tehnica si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor tale specifice.
  • Avem acces la un numar larg de asiguratori, fapt ce ne permite sa oferim solutii de asigurare personalizate, integrand cea mai buna valoare pentru tine, atat din punctul de vedere al acoperirii, cat si al costurilor.
  • Gandim holistic si actionam responsabil. Credem ca respectul si integritatea sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea increderii si a unor relatii de afaceri bune si de lunga durata.

Vreau sa fiu contactat


  PFPJ